Skovby in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe

De meubels van Skovby bij Veldkamp Thuis

Skovby is een Deense meubelfabrikant met een grote collectie kwalitatieve Scandinavische design meubelen voor in de eet en woonkamer. Vakmanschap staat bij Skovby hoog in het vaandel en dit is dan ook te zien in de afwerking van de producten. Wanneer...
Lees meer

''Wanneer je een Skovby meubel koopt, haal je een stukje Denemarken in huis.''

Houtsoorten

Houtsoorten

Alle Skovby meubelen zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. De meeste eetkamertafels hebben een gefineerd tafelblad. Maar er zijn ook modellen die geleverd kunnen worden in massief beuken, eiken of noten. Voor de afwerking heb je keuze uit gelakt, gezeept of olie.

Uitschuifbare eetkamertafels

Uitschuifbare eetkamertafels

Skovby staat bekend om de slimme eetkamertafels. Zo hebben veel eettafels een uniek systeem om eenvoudig een grote eetkamertafel te maken, zo creëer je in een handomdraai extra zitplaatsen aan tafel. Perfect tijdens verjaardagen of feestdagen. De extra bladen kunnen in de tafel opgeborgen worden.

Klik om de afbeelding te vergroten

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist in Skovby in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Thuis jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Skovby product.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)