Mobitec in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe

De meubels van Mobitec bij Veldkamp Thuis

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist voor Mobitec voor de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe. Zachte fauteuils, elegante eetkamerstoelen, gezellige keuken-of barkrukken, kleurrijke poefs en tafels met of zonder verlengbad... Mobitec maakt het allemaal. Of je interieur nu modern, traditioneel, hede...
Lees meer

Tafels en stoelen van hoge kwaliteit.

''Vandaag de dag zijn de meubels terug te vinden in de huiskamers van vele designliefhebbers!''

Personalisatiemogelijkheden

Personalisatiemogelijkheden

Ieder jaar bedenken de designers van Mobitec nieuwe collecties. Voor elke meubel bieden ze een waaier aan personalisatiemogelijkheden. Zo kies je zelf het type poten, bekleding in stof en de houtsoort. De keuzes zijn oneindig.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Mobitec vindt het belangrijk dat de meubelen worden geproduceerd met oog voor duurzaamheid. Ze willen hun impact op het milieu zo klein mogelijk houden. Al het hout is afkomstig van duurzaam beheerde Europese bossen. Daarnaast maken ze gebruik van lijm en vernis zonder schadelijke oplosmiddelen.

Over Mobitec

Over Mobitec

Mobitec is een Belgisch merk dat sinds 1990 hoogkwalitatieve stoelen en tafels maakt. Het merk is bij elk proces aanwezig, vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke productie en levering. Vandaag de dag zijn de meubels terug te vinden in de huiskamers van vele designliefhebbers, en in alle hoeken van Europa.

Klik om de afbeelding te vergroten

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist voor Mobitec in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Thuis jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Mobitec product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)