Leolux in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe

Veldkamp Thuis is de Leolux specialist

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist voor Leolux voor de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe. Een Leolux meubel wordt met passie gemaakt. Dat zie je, dat voel je en dat geeft plezier. Gewoon mooie producten, in Nederland geproduceerd door de beste vakmensen. Daarom kiest Veldkamp Thuis voor Leolux...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

''Inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig.''

Nieuwe Leolux meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Veldkamp Thuis

De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Met inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo. De Leolux collectie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor iedereen die karakterloze seriemeubelen geen optie vindt. Een Leolux bank wordt dan ook specifiek voor u geproduceerd met de mooiste materialen, voor jarenlang genieten. Dat maakt alle Leolux meubelen net zo uniek als de mensen voor wie we ze maken. Bij Veldkamp Thuis helpen we u graag bij het uitzoeken van een mooi zitmeubel. Kiest u voor de eigenwijze Arabella, de royale bank Paleta of de “classic” Pallone? Of kiest u voor een perfect zitcomfort of pasvorm van de Horatio, Mayon, Felizia, Bora of Julita? Of voor het nonchalantere en soepele zitcomfort van de Oscar, Azzuro of Edison? Eerst thuis inspiratie opdoen? Bekijk dan een greep uit de collectie Gelderland meubelen in onze inspiratieapp.

Bekijk de vele mogelijkheden van Leolux. Veldkamp Thuis biedt de meest uitgebreide collecties in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe. 

Klik om de afbeelding te vergroten

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist in Leolux in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe.

Met onze uitgebreide collecties, gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders hebben wij alles in huis voor een mooi thuis. We geven je graag een persoonlijk advies over de keuze van jouw nieuwe meubelen en accessoires. 

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben op zoek naar Leolux meubels en accessoires voor de
Vereist
woonkamer
  • woonkamer
  • slaapkamer
  • keuken
  • hal
  • werkkamer
  • zolder
  • hele woning
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief