LE KLINT in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe

De designverlichting van LE KLINT bij Veldkamp Thuis

Scandinavisch design en vakmanschap komen prachtig samen in de collectie van het Deense verlichtingsmerk LE KLINT. Dit designlabel ontwerpt én produceert al tientallen jaren buitengewone, architecturale lichtdesigns die zijn voorzien van een k...
Lees meer

Meer over LE KLINT verlichting.

Ontwerpers

Ontwerpers

In samenwerking met verschillende ontwerpers en architecten biedt LE KLINT een breed assortiment aan eigentijdse lampen met de nadruk op functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. LE KLINT is in staat om voortdurend te evolueren, zo zijn de lampen niet alleen praktisch maar breng je ook een sculpturale schoonheid in huis.

Oorsprong

Oorsprong

LE KLINT produceert al sinds 1943 lampen. Het is een bewuste keuze om de productie in Denemarken te houden, ze vinden het ‘DNA’ van het bedrijf een belangrijk onderdeel waardoor ze Denemarken graag behouden als productieland.

Klik om de afbeelding te vergroten

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist in LE KLINT in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Thuis jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een LE KLINT product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)