De ware blikvangers van Interstar in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe

Interstar bij Veldkamp Thuis

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist van Interstar. De collectie van Interstar is opgebouwd uit losse kastelementen, waarmee u eindeloos  kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Alle elementen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd, zodat uw ...
Lees meer

‘’Kasten maken zit in ons bloed. Al 3 generaties lang zijn we als familie altijd bezig met het vernieuwen van de collectie.’’

Meer over Interstar

Productie

Productie

Interstar werkt met MDF, fijngemalen houtsnippers, die door middel van harsen gelijmd en samengeperst worden. MDF heeft als voordeel dat het zwaarder is dan spaanplaat en het heeft een hogere dichtheid. Het MDF wordt afgewerkt met lak of echt hout fineer. Interstar kiest voor fineer uit de onderste stam van de boom vanwege de mooiste kwaliteit.

De grondleggers

De grondleggers

In de oorlog start Antoon Slotboom in Bodegraven. Eind jaren 60 verplaatst het bedrijf naar Assen. In de jaren 80 wordt de strategie verlengd van kwantiteit naar kwaliteit met de introductie van Insterstar. De koers wordt met overtuiging en succes bevaren door de tweede generatie.

Klik om de afbeelding te vergroten

Interstar is verkrijgbaar bij Veldkamp Thuis in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Veldkamp Thuis jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Interstar product.
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)