• Label

  • Label

Veldkamp Thuis is dé Label Dealer voor de regio Apeldoorn, Epe, Ugchelen

Een Label meubel wordt met passie gemaakt. Dat zie je, dat voel je en dat geeft plezier. Gewoon mooie producten, in Nederland geproduceerd door de beste vakmensen. Daarom kiest Veldkamp Thuis voor Label meubelen. Wij houden van een meubel met een verhaal. Kom naar onze winkel om dat verhaal te horen en ervaar de passie, het comfort en het plezier wat een mooi product geeft. Label heeft een zitmeubel wat bij je past!

Veldkamp Thuis geeft gratis advies in de winkel of bij u thuis. Ook maken we een 3D interieurontwerp voor een passend en persoonlijk advies voor uw kamer. Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit. Dit ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, duidelijke vormgeving en een heel hoogwaardig zitcomfort. Dit verhaal wordt in binnen- en buitenland herkend en geprezen.

Label is Stoer, Eerlijk en Echt! Kiest u voor de stoere fauteuil Hidde of toch voor het luxe comfort van de First Class? Bij Veldkamp Thuis helpen we u graag bij het uitzoeken van een mooi zitmeubel. Eerst thuis inspiratie opdoen? Bekijk dan een greep uit de collectie Gelderland meubelen in onze inspiratieapp.


Naar de inspiratieapp