• Gelderland

  • Gelderland

  • Gelderland

  • Gelderland

  • Gelderland

  • Gelderland

Veldkamp Thuis is dé Gelderland Dealer voor de regio Apeldoorn, Epe, Ugchelen

Een Gelderland meubel wordt met passie gemaakt. Dat zie je, dat voel je en dat geeft plezier. Gewoon mooie producten, in Nederland geproduceerd door de beste vakmensen. Daarom kiest Veldkamp Thuis voor Gelderland meubelen. Wij houden van een meubel met een verhaal. Kom naar onze winkel om dat verhaal te horen en ervaar de passie, het comfort en het plezier wat een mooi product geeft. Gelderland heeft een zitmeubel wat bij je past!
Veldkamp Thuis geeft gratis advies in de winkel of bij u thuis. Ook maken we een 3D interieurontwerp voor een passend en persoonlijk advies voor uw kamer.

Vraag mensen wat ze het meest aan Gelderland waarderen en ze noemen zitcomfort, afwerking en duurzaamheid. Dat is niet voor niets. Om de belofte van hoge perfectie te kunnen waarmaken, kiest Gelderland opzettelijk niet voor massaproductie maar voor ambachtelijke fabricage. Alle banken en fauteuils worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het vak. Massief hout, schuim, staal, stof, leer; Gelderland gebruikt alleen kwaliteitsmaterialen en houdt de hele productie in eigen hand.
Ook voor ontwerpers is dat een belangrijk motief om voor Gelderland te werken: ze hebben controle over het kleinste detail, van houtverbinding tot stiksel. Kiest u voor een nonchalant model van Henk Vos of juist een strak design van Jan des Bouvrie? Bij Veldkamp Thuis helpen we u graag bij het uitzoeken van een mooi zitmeubel. Eerst thuis inspiratie opdoen? Bekijk dan een greep uit de collectie Gelderland meubelen in onze inspiratieapp.

Naar de inspiratieapp