Sfeervolle collectie van Ethnicraft in onze showroom.

Veldkamp Thuis is de grootste en mooiste Ethnicraft dealer in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe. Deze prachtige massief eiken en teakhouten meubelen passen mooi in een stoere en strakke woonomgeving.De meubelcollectie van Ethnicraft onderscheidt zich doordat strakke, eigentijdse en tijdloze meubelontwerpen worden uitgevoerd in een warme en stoere uitstraling. Met een grote uitgebreide collectie eetkamertafels, dressoirs, TV-meubelen en salontafels van Ethnicraft valt er heel wat te kiezen. Binnenkort ook leverbaar in massief notenhout. Kortom, meubels die passen in een hedendaags interieur als het draait om warmte, eerlijke materialen en sfeer!


Plan afspraak

Eetkamertafels van Ethnicraft

Tafels van Ethnicraft zijn strak, functioneel en gebruiksvriendelijk. Ze worden gemaakt van massief teak en eikenhout.

Salontafels van Ethnicraft

Ook de salontafels van Ethnicraft zijn strak, functioneel en gebruiksvriendelijk. Ze worden gemaakt van massief teak en eikenhout.

TV-HiFi meubelen van Ethnicraft

Mooie apparatuur verdient een prachtige plek. Met een kast van Ethnicraft combineer je functionaliteit en sfeer. Leverbaar in veel verschillende maten.

Kasten en dressoirs van Ethnicraft

Kasten en dressoirs van Ethnicraft zijn altijd van massief hout. Ze worden o.a. gemaakt van teak en eikenhout.

Wandrekken/boekenkasten van Ethnicraft

Bijzondere wandkasten voor het opbergen van allerlei spullen. Veel van deze meubelen zijn ook geschikt voor een mooi kantoor.

Slaapkamers van Ethnicraft

Super lekker wakker worden. Rust, sfeervol en eigentijds! Dat is de uitstraling van een slaapkamer van Ethnicraft. In teak en eikenhout. Mooi.