Moodboard van de maand november:een warm relaxed gezellig enoptimistisch interieur met ‘Spiced Honey’

Het moodboard voor de maand november is geïnspireerd op de trendkleur ‘Spiced Honey’. Een warme kleur die door Flexa uitgeroepen is tot kleur van het jaar 2019. In een neutraal kleurenpalet met karamel- en ambertinten zorgt de kleur voor een warm en uitnodigend gevoel. Laat je inspireren door het moodboard van november.

Kleurenpalet van dit moodboard

De kleuren die zijn gebruikt in dit palet zijn geïnspireerd op de Spiced Honey tint. Het is een honingbruine tint die optimisme uitstraalt en een warm en verzachtend gevoel geeft. Het is een mix van variërende tinten in crème, beige, goud, amber en bordeaux. De donkerblauwe tint in het karpet zorgt voor een eigentijdse chique uitstraling en is een belangrijk element in het geheel van deze look. Het is een kleurenpalet met warme en neutrale tinten die samen een rustgevend gevoel creëren. Spiced Honey is een veelzijdige kleur die geschikt is voor het gebruik in verschillende interieurstijlen. De sfeer kan makkelijk aangepast worden door de kleuren waarmee deze tint gecombineerd wordt.

Met deze stylingtips haal je look in huis

  • Combineer met zachte pasteltinten voor een rustgevende, serene look of ga voor felle kleuren voor een meer intense en levendige look. Deze neutrale kleur kan de basis zijn om een persoonlijke look te creëren met verschillende materialen en stijlcombinaties.
  • Natuurlijke materialen zoals kurk en hout gaan heel goed samen met dit kleurenpalet. Het mooie groen van de planten zal de kamer en de look verrijken.
  • Met materialen als messing, brons, marmer en staal kun je een chiquere uitstraling geven aan deze look. Deze materialen combineren mooi met de Spiced Honey kleur en geven een natuurlijke en sterke sfeer aan het geheel.
  • Voeg textuur en gevoel toe aan je interieurdecoratie door stoffen met textuur te gebruiken zoals wol en velours.

Meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app. Wil je liever persoonlijk stylingadvies? Maak dan een afspraak in de winkel!