Happy newhome: jeeerste huis

Eindelijk, je eigen stek. Een leeg huis waarin je jouw eigen woonstijl kwijt kunt. Ga je een vloer of raamdecoratie uitzoeken dan kom je erachter dat het aanbod enorm is. Met verschillende eigenschappen en kwaliteiten is de ene vloer de andere niet. Wat vind je mooi en waaraan moet jouw inrichting voldoen? Wij helpen je graag met de keuze voor een langdurige oplossing, passend bij jouw woonsituatie.

Maak werk van je vloer en ramen

Als het gaat om montage van bijvoorbeeld een vloer of raamdecoratie, geldt zeker de stelregel ‘goedkoop is duurkoop’. Laat je de montage door een vakspecialist uitvoeren, dan wordt er nauwkeurig geïnspecteerd en gemeten, de juiste materialen gebruikt en de gehele vloer vakkundig gelegd. Oók de plinten. Kun jij je weer richten op andere belangrijke zaken.

Van een nieuwe vloer wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Onderhoud hem daarom goed door regelmatig te stofzuigen en plak meubelvilt onder meubels. Kies voor het schoonmaken voor een ph-neutrale reiniger of water. Een deurmat voorkomt grotendeels dat er zand in huis komt.

Laat je adviseren

Weet je niet met welke aspecten je rekening moet houden in je nieuwe huis, maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies. Onze stylisten helpen je graag met een interieurplan op maat. Kies je voor A-merken of ons NL Label huismerk, dan weet je zeker dat je vloer-, wand- of raamdecoratie lang meegaat. Je hebt er jaren geen omkijken naar en bespaart op deze manier geld.

Extra stijltips

1. Tapijt is geluiddempend, handig als je in een appartement woont. Wordt de vloer intensief gebruikt? Kies dan een slijtvaste vloer, zoals PVC, vinyl of linoleum.
2. Wat je budget ook is, voor iedereen hebben wij een passende oplossing. Ons eigen NL Label is samengesteld vanuit collecties van A-merken en bevat een uitgebreid aanbod vloeren, vloerkleden en raamdecoratie.
3. Marmoleum is de eerste CO² neutrale vloer ter wereld en is slijtvast. En dat merk je: de vloer is niet kapot te krijgen. Marmoleum is met zijn strakke karakter een goed alternatief voor een gietvloer.
4. Weet je niet welke kleuren er goed bij elkaar passen? Start dan met een rustige basis, zoals trendkleur voor 2020 Tranquil Dawn. De rustige tint beweegt zich tussen groen, grijs en blauw. Perfect te combineren met elke andere kleur in jouw interieur.

In ons nieuwste Style magazine vind je naast tips voor een nieuw huis, meer tips over belangrijke nieuwe fasen in het leven. Zoals de inrichting van een babykamer of je eigen werkplek. Bekijk het magazine via deze pagina of haal ‘m op in de winkel!