Deze maand in de spotlight:

Slimme en comfortabele woonoplossingen

Het is lente! Deze maand staan slimme en luxe oplossingen in de spotlight, waarmee je je huis extra comfortabel maakt. Zoals PowerView® Automation van Luxaflex®, waarmee je met een app of afstandsbediening je zonwering bedient. Eenvoudig...
Lees meer
Houd vuil en water buiten met een schoonloopmat

Houd vuil en water buiten met een schoonloopmat

Vuil en krassen op je vloer voorkomen? Dat doe je met een schoonloopmat! De naam zegt het al: met een mat houd je je vloer vuil- en krasvrij. Wij raden aan om hier direct rekening mee te houden bij aanschaf van je vloer, om deze meteen te beschermen. Zo geniet jij langer van je nieuwe interieur. Want je hebt wel wat leukers te doen dan je vloeren dweilen en stofzuigen, toch?

Silhouette® Shades in combinatie met PowerView® Automation

Silhouette® Shades in combinatie met PowerView® Automation

Silhouette® Shades is de meest stijlvolle, elegante raambekleding van onze kernleverancier Luxaflex®. Met zijn zachte lichtfiltering en exclusieve stoffen een echte aanwinst voor je interieur. En met de automatische bediening van PowerView® Automation geniet je van nóg meer luxe en gemak.Met één druk op de knop pas je de zonwering aan op jouw vraag naar licht en privacy in huis.

Wij vertellen je tijdens een interieuradvies graag over PowerView® Automation van Luxaflex®. Gemakkelijk, snel en heel slim: het systeem sluit je eenvoudig aan op je Smart Home systeem. Ervaar ook het gemak en de luxe van PowerView in combinatie met de elegante Silhouette® Shades.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op elke 2e NL Label hor

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer 40% korting op de 2e NL Label hor. Profiteer nu van deze fijne actie voor de zomermaanden en hou insecten en pollen buiten. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter Novilon

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van een Novilon vloer 40% korting op de 2e meter. Kies uit diverse prachtige dessins, van visgraat tot betonlook. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter NL Label vinyl

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer 40% korting op de 2e meter NL Label vinyl. Kies uit diverse prachtige dessins, van visgraat tot betonlook. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op elke 2e NL Label zonwering

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer 40% korting op ieder 2e zonweringproduct van NL Label. De ideale tijd om je bestaande zonwering te vervangen! De korting geldt op de gehele collectie en combineren mag. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op elke 2e meter Artelux en Kobe gordijnen

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van Artelux en Kobe gordijnen 40% korting op elke 2e meter. Kies uit vele prachtige stoffen, variërend van transparant tot bijna verduisterend. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter Jabo tapijt

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van Jabo tapijt 40% korting op de 2e meter tapijt. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter Parade en Desso tapijt

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van een Parade of Desso tapijt 40% korting op de 2e meter tapijt. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Zomeropruiming 2021 - 40% korting op de 2e meter NL Label PVC

Het is zomeropruiming bij Veldkamp Thuis! Je ontvangt onder meer bij aanschaf van NL Label PVC 40% korting op de 2e meter. Kies uit diverse populaire dessins. Vraag onze adviseurs naar de deelnemende collecties.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid