Veldkamp Thuis is de fauteuil specialist

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist in fauteuils voor de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe van diverse topmerken. Veldkamp Thuis biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij de keuze maken voor een nieuwe fauteauils en/of stoelen...
Lees meer
Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis is één van de weinige fabrikanten met veel maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Hiermee wordt elk meubel een uniek en persoonlijk onderdeel van uw interieur.

Harvink Collectie

Harvink Collectie

Harvink, echt onderscheidend meubeldesign van Hollandse bodem. Te herkennen aan stijlvolle metalen frames, goed zitcomfort en altijd gemaakt met afneembare bekleding.

Klik om de afbeelding te vergroten

De beste collectie fauteuils in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe vind je bij Veldkamp Thuis

Graag adviseren de gediplomeerde fauteuils specialisten van Veldkamp Thuis jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik ben op zoek naar een nieuwe fauteuil
Vereist

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)