Veldkamp Thuis is de fauteuil specialist

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist in fauteuils voor de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe van diverse topmerken. Veldkamp Thuis biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij de keuze maken voor een nieuwe fauteauils en/of stoelen...
Lees meer
Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis is één van de weinige fabrikanten met veel maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Hiermee wordt elk meubel een uniek en persoonlijk onderdeel van uw interieur.

Harvink Collectie

Harvink Collectie

Harvink, echt onderscheidend meubeldesign van Hollandse bodem. Te herkennen aan stijlvolle metalen frames, goed zitcomfort en altijd gemaakt met afneembare bekleding.

Tips en idee├źn lees je in onze blog.

Tips en ideeën lees je in onze blog.

Doe inspiratie op, lees meer over fauteuils en bekijk de nieuwste trends voor jouw thuis in onze blogs.

de inspiratiemagazines van Veldkamp Thuis

de inspiratiemagazines van Veldkamp Thuis

Doe inspiratie voor je huis op in onze verrassende inspiratiemagazines. Lees het laatste nieuws en bekijk de nieuwste collecties en trends. Alles voor een huis waarin je thuiskomt!

Klik om de afbeelding te vergroten

De beste collectie fauteuils in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe vind je bij Veldkamp Thuis

Graag adviseren de gediplomeerde fauteuils specialisten van Veldkamp Thuis jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend productadviesgesprek aan.

Ik ben op zoek naar een nieuwe fauteuil
Vereist
Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)