Veldkamp Thuis is de salon- en eetkamertafel specialist

Trends volgen en de juiste collectie samenstellen is een vak apart. Ons vak. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie tafels. Bekijk hier op uw gemak een aantal modellen. We zien u daarna graag in onze showroom! 
Lees meer

Alvast wat interieuridee├źn

Seuren

Seuren

Seuren | Topkwaliteit tafels

Seuren Tafels ontwerpt en fabriceert topkwaliteit eettafels, salontafels en wandtafels. De tafels zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten en worden naar wens volledig op maat gemaakt.

Ethnicraft

Ethnicraft

Ethnicraft | Strak - Stoer - Functioneel

Tafels van Ethnicraft zijn strak, functioneel en gebruiksvriendelijk. Ze worden gemaakt van massief teak en eikenhout. Daarnaast is er ook een collectie van notenhout.

Musterring

Musterring

Musterring | Newport eetkamer

De Newport serie van Musterring is ëën van de stijlvolste meubellijnen uit de collectie. Leverbaar in talloze uitvoeringen en houtsoorten. U kunt kiezen uit o.a. stoer eiken of chique notenhout.

Metaform
Metaform

Metaform | Maatwerk en flexibiliteit in design

Metaform is een kleine Nederlandse design fabriek met maar 1 PASSIE. Tafels maken. Duurzaam, stijlvol en alles kan. Vooral de verwerking van keramieke bladen is uitzondelijk mooi te noemen.

Musterring Newport
Musterring Newport

Musterring | Rosario eetkamer

Prachtige eetkamertafel van Musterring. Al jaren de best verkochte tafel in de ovale uitvoering. Leverbaar in hout en met een glasblad. En met een halfronde tafelbank ook heel gezellig zitten.

Tips en idee├źn lees je in ons blog.

Tips en ideeën lees je in ons blog.

Doe inspiratie op, lees meer over eetkamertafels en bekijk de nieuwste trends voor jouw thuis in onze blogs.

de inspiratiemagazines van Veldkamp Thuis

de inspiratiemagazines van Veldkamp Thuis

Doe inspiratie voor je huis op in onze verrassende inspiratiemagazines. Lees het laatste nieuws en bekijk de nieuwste collecties en trends. Alles voor een huis waarin je thuiskomt!

Ik ben op zoek naar een nieuwe salon- of eetkamertafel
Vereist
Wij zijn erg benieuwd waar je ons van kent!
Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)