Veldkamp Thuis is de banken specialist

Bent u op zoek naar een nieuwe bank? We kunnen deze leveren in elke gewenste woonstijl en voor ieders budget. Of u nu een voordelige bank zoekt die u direct kunt meenemen of een volledig op maat gemaakte hoekbank in de bekleding van uw keuze, we hebb...
Lees meer
Afmeting

Afmeting

Meet thuis nauwkeurig de ruimte en de muren waar u de nieuwe bank wilt plaatsen. In de showroom lijken de banken altijd kleiner te zijn dan in werkelijkheid. Ook is het nuttig om de evt. nieuwe bank te visualiseren in de ruimte door bijv. tape of tijdschriften te gebruiken.

Gebruik

Gebruik

Geef in de winkel goed aan hoe uw gezinssituatie is en/of u huisdieren hebt. In verband met vlekken is het belangrijk om te kiezen voor de juiste bekleding. Daarnaast kunnen onze medewerkers u uitgebreid informeren over de mogelijkheden met betrekking tot extra garantie.

Kleuren

Kleuren

Een bank is erg bepalend in het interieur vanwege de afmeting en de centrale positie. Vaak is het verstandiger om te kiezen voor een meer neutrale kleur en de accenten te leggen met bijvoorbeeld leuke kussens of andere accessoires. Zodoende je ook veel gemakkelijker wisselen in stijl en kleur.

Tips en idee├źn lees je in ons blog.

Tips en ideeën lees je in ons blog.

Doe inspiratie op, lees meer over desso en bekijk de nieuwste trends voor jouw thuis in onze blogs.

Veldkamp Thuis Restyle Magazine

Veldkamp Thuis Restyle Magazine

We hebben een echt feelgood magazine voor je gemaakt vol woontrends én nog meer.

Ik ben op zoek naar een nieuwe bank
Vereist
Wij zijn erg benieuwd waar je ons van kent!
Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)