Veldkamp Thuis is de specialist in kunststof kozijnen!

Veldkamp Thuis is de erkende interieurspecialist in kunststof kozijnen in de regio Apeldoorn, Vaassen en Epe. Kies voor kozijnen die op elke raamvorm passen, die zeer gemakkelijk in onderhoud zijn en die de beste isolatie hebben van elk type kozijn! Veldkamp Thuis biedt jou een uitgebreide collectie kunststof koz...
Lees meer
De voordelen van kunststof

De voordelen van kunststof

Met kunststof kozijnen kies je voor de best mogelijk isolerende kozijnen die er zijn! Dankzij de unieke dichtheid van het kunststof ben je zeker van optimale isolatie. Dit type kozijn is daarnaast super duurzaam, geluiddempend, onderhoudsvrij en vochtwerend! Kortom, de voordelen rondom kunststof kozijnen zijn eindeloos!

VEKA kunststof kozijnen

VEKA kunststof kozijnen

Bij Veldkamp Thuis verkopen we kunststof kozijnen van het merk VEKA. Dit merk streeft naar de hoogste kwaliteitsstandaard voor kozijnprofielen en is sinds 1969 pionier in de ontwikkeling van deze profielen. VEKA heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de goede naam die kunststof kozijnen tegenwoordig hebben.

Plaatsing kunststof kozijnen

Plaatsing kunststof kozijnen

De plaatsing van kunststof kozijnen is vakwerk. Vakwerk dat wij goed voor jou uit handen kunnen nemen! Laat kunststof kozijnen door echte vakmannen plaatsen, zo ben je er zeker van dat je niet achteraf tegen onnauwkeurigheden en/of andere zaken aanloopt! We hebben hier ruimschoots ervaring in en kunnen jou hierin volledig voorzien!

Tips en idee├źn lees je in ons blog.

Tips en ideeën lees je in ons blog.

Doe inspiratie op, lees meer over desso en bekijk de nieuwste trends voor jouw thuis in onze blogs.

Veldkamp Thuis Restyle Magazine

Veldkamp Thuis Restyle Magazine

We hebben een echt feelgood magazine voor je gemaakt vol woontrends én nog meer.

Ik ben op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen
Wij zijn erg benieuwd waar je ons van kent!
Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)